Bärbel Soetens-Gerbrandt  
Bärbel Soetens-Gerbrandt
 
     
 

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een communicatiemethodiek die zich bezig houdt met het bewust maken van onbewuste processen.
Het bestaat uit een aantal modellen, vaardigheden en technieken, die bedoeld zijn om doeltreffend te denken en te handelen. NLP vergroot je inzicht in jezelf en anderen. Het is een manier van denken die verandering mogelijk maakt.
NLP is vooral praktisch.

 

NLP-Workshop: Bereik je doel met NLP

“Kunt u me misschien vertellen welke kant ik op moet?”
“Dat hangt ervan af waar je heen wil,” zei de Kat.
“Dat weet ik niet, ” zei Alice.
“Dan doet het er niet toe, welke kant je opgaat,” zei de Kat. (uit Alice in Wonderland)

M.a.w.: stel jezelf een doel, anders loop je doelloos rond.

Een doel vertegenwoordigt wat je wilt bereiken, een gewenste situatie. Een doel geeft richting aan je huidige situatie. Het is de sleutel om je leven vorm te geven.
In NLP heeft “doelen stellen” een bijzondere plaats gekregen. NLP helpt je om zicht te krijgen op wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.
Door doelen te stellen volgens een bepaalde volgorde en daarbij je zelf de juiste vragen te stellen, worden doelen duidelijk en bereikbaar. Hoe duidelijker je weet wat je wilt, hoe groter de kans dit ook te verwezenlijken.

In deze workshop gaat het om de vragen: Waar ben ik nu? Waar wil ik naartoe? Welke stappen zal ik daarvoor ondernemen? Hoe overwin ik de drempels die ik daarbij ervaar? Hoe formuleer ik mijn doel op de juiste wijze? Wat heb ik nodig om daadwerkelijk in beweging te komen?

Deze workshop helpt je de slaagkansen van je doelen te vergroten. Je maakt kennis met het coachmodel van NLP, je leert te werken met de vormvoorwaarden voor doelen en ervaart de kracht van de verbeelding.

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over NLP en daar ook alvast mee aan de slag wil gaan.

Het minimumaantal deelnmers is 6. De maximale groepsgrootte is 12 personen

 

Datum: nog niet bekend
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: € 75,00
Locatie:
Telefoon: 06-42316690
E-mail: info@tranceformare.nl

Voorwaarden: Bij annulering tot 1 week voor de workshop worden € 15,00 in rekening gebracht. Bij annulering binnen 1 week voor begin van de workshop is het gehel bedrag verschuldigd. Als er 1 week voordat de workshop zal plaatsvinden, minder dan 6 aanmedingen zijn, gaat de workshop niet door en wordt het reeds overgemakte inschrijfgeld binnen 5 dagen geretourneerd.

 

Aanmelden of meer informatie?
Stuur een e-mail of gebruik het contactformulier op de website.

Klik hier voor het bekijken van de agenda.

 

 
     
 
  "GROEI
Wie stilstaat bij zijn groei, staat niet stil maar groeit."


GROEI <br>Wie stilstaat bij zijn groei, staat niet stil maar groeit.
 
 
  Tranceformare
Eindhoven

  040-2528606
  06-42316690