Bärbel Soetens-Gerbrandt  
Bärbel Soetens-Gerbrandt
 
     
 

Tranceformare

Bärbel Soetens-Gerbrandt


Bärbel Soetens-Gerbrandt   Tranceformare is de naam van mijn praktijk waarin ik mensen begeleid die op zoek zijn naar bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en een natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest.

Na de opleidingen hypno-psychotherapie en NLP-master-practitioner ben ik 2004 in Eindhoven begonnen met mijn praktijk Tranceformare. Sindsdien begeleid ik mensen met uiteenlopende emotionele of psychosociale problemen of coachingsvragen.
Mijn passie is mijn beroep en daarom blijf ik me ontwikkelen in mijn vakgebied en volg regelmatig bijscholingen, cursussen en opleidingen zodat ik mijn cliënten hoogwaardige en gekwalificeerde therapie kan bieden.
Zo ben ik als ECP-therapeut (Europees Certificaat Psychotherapie) voor de modaliteit hypno-psychotherapie geregistreerd bij de NAP, de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en lid van de NGVH, de Beroepsorganisatie voor Psychotherapie. Sinds 2008 studeer ik wetenschappelijke psychologie aan de OUNL.

Naast EMDR, een behandeling om nare ervaringen te verwerken, heb ik me gespecialiseerd in Inner-Child-Therapie, omdat we hiermee tot de wezenlijke kern kunnen doordringen.
Bij de Inner-Child-Therapie, een therapievorm voor volwassenen gaat het daarom zich bewust te worden hoe kindervaringen doorwerken in het volwassen leven. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de rode draad in de zich herhalende belemmerende gedragingen en we ontdekken samen welke oplossingen tot de gewenste veranderingen kunnen leiden. Elke cliënt is uniek en daarmee ook elke oplossing. Ik vind het elke keer weer een privilege om een cliënt te mogen begeleiden bij de ontdekkingreis naar zichzelf.
Cliënten omschrijven mijn werkwijze als open, aandachtig, betrokken, warm en respectvol. Zij voelen zich veilig en erg op hun gemak, voorwaarden om diepgaand werk mogelijk te maken.

Naast individuele therapie en coaching verzorg ik trainingen en lezingen rond de thema's lichaamsgerichte hypnotherapie, Inner-Child-therapie en NLP, o.a. "Individuele relatietherapie", kerntransformatieproces, focussen en systemisch werken. Ook ben ik werkzaam als docente voor de NLP-cursussen bij de Volksuniversiteit in Eindhoven.
 
     
 
  "GROEI
Wie stilstaat bij zijn groei, staat niet stil maar groeit."


GROEI <br>Wie stilstaat bij zijn groei, staat niet stil maar groeit.
 
 
  Tranceformare
Eindhoven

  040-2528606
  06-42316690