Bärbel Soetens-Gerbrandt  
Bärbel Soetens-Gerbrandt
 
     
 

Werkwijze

Aan het begin van een therapie- of coachingstraject vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek gaat het o.a. om de vragen: Wat is de klacht of het probleem? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Wat zijn je verwachtingen?
Uitgangspunt voor een traject is altijd jouw hulpvraag, die bepaalt namelijk in grote mate de doelstelling die jij m.b.v. het therapeutische proces wilt bereiken. Dit eerste gesprek biedt ons ook de kans elkaar te leren kennen en te ervaren of het "klikt". Na dit gesprek besluiten we of we samen een begeleidingstraject willen aangaan.

Inzicht krijgen in jouw persoonlijke problemen of belemmeringen gaat beter wanneer je in contact bent met jezelf, in contact met je eigen innerlijk. Uitgaande van je eigen beleving begeleid ik je in je proces om dit contact met je gedachten én met je gevoelens te vinden, zodat je tot een oplossing van je probleem kunt komen.
Focus is altijd de situatie in het hier en nu. Het verleden is slechts interessant, wanneer het een ontwikkeling in het heden in de weg staat.
Aangezien er voor de meeste problemen geen pasklare oplossingen zijn, is mijn werkwijze dan ook per cliënt verschillend. Mijn stijl van werken reken ik tot de integratieve psychotherapie. Ik maak namelijk ge├»ntegreerd gebruik van de kennis, methoden en technieken van verschillende psychotherapeutische stromingen zoals hypnotherapie, Transactionele Analyse, NLP, lichaamswerk, focussen, mindfulness, creatieve werkvormen e.a. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in EMDR- behandeling en Inner Child- therapie.


Rekeninghoudend met je voorkeuren kies ik die methode die het beste bij jou en jouw probleem aansluit om zo tot de gewenste verandering te komen.
Tijdens het therapeutische proces evalueren we regelmatig samen je ontwikkelingen.

 
     
 
  "Een leraar opent de deur.... je gaat zelf naar binnen."
Chinees spreekwoord

Een leraar opent de deur.... je gaat zelf naar binnen.
 
 
  Tranceformare
Eindhoven

  040-2528606
  06-42316690