"Wanneer de weg ophoudt: verander. Na verandering kun je verder.

I. Thing

Psychotherapie

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel. Iedereen kent wel het gevoel dat het allemaal even te veel is. Heel vaak kom je er zelf of met de ondersteuning van vrienden weer uit. Toch, soms lukt het je niet op die manier en je besluit professionele hulp te zoeken.
Maar wat moet je kiezen? Wordt het coaching of therapie? En welke therapie sluit het beste bij jou en jouw probleem aan?
Misschien is hypno-psychotherapie met haar integratieve werkwijze dan iets voor je. Hier vindt je kennis, inzichten en interventies uit verschillende psychotherapeutische stromingen, zoals hypno therapie, Inner Child-therapie, EMDR, NLP, korte oplossingsgerichte therapie, Mindfulness, Transactionele Analyse (TA), Cognitieve therapie (RET), Lichaamsgeoriënteerde therapieën.

Psychotherapie bij Tranceformare is persoonlijk, betrouwbaar, praktisch en effectief.

Tranceformare biedt hulp bij verschillende belemmeringen en klachten. Voorbeelden daarvan zijn:

Belangrijker dan de klacht is dat je bereid bent om in de therapie stil te staan bij jezelf. Integratieve hypno-psychotherapie leert je hoe je optimaal gebruik kunt maken van je innerlijke vermogens en kwaliteiten.
In het geval van lichamelijke klachten adviseer ik om eerst een arts te consulteren voordat begonnen wordt met hypno-psychotherapie. Na toestemming van jou als cliënt ben ik altijd bereid tot overleg met de behandelende arts.