"Wanneer de weg ophoudt: verander.
Na verandering kun je verder".

I. Tjing

Werkwijze

Aan het begin van een therapie- of coachingstraject vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek gaat het o.a. om de vragen: Wat is de klacht of het probleem? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Wat zijn je verwachtingen?
Uitgangspunt voor een traject is altijd jouw hulpvraag, die bepaalt namelijk in grote mate de doelstelling die jij m.b.v. het therapeutische proces wilt bereiken. Dit eerste gesprek biedt ons ook de kans elkaar te leren kennen en te ervaren of het “klikt”. Na dit gesprek besluiten we of we samen een begeleidingstraject willen aangaan.

Inzicht krijgen in jouw persoonlijke problemen of belemmeringen gaat beter wanneer je in contact bent met jezelf, in contact met je eigen innerlijk. Uitgaande van je eigen beleving begeleid ik je in je proces om dit contact met je gedachten én met je gevoelens te vinden. Hierdoor kom je tot inzichten, die je ondersteunen bij het veranderen van je probleem.

Focus is altijd de situatie in het hier en nu. Toch kan het verleden interessant en helpend zijn, zeker wanneer het een ontwikkeling in het heden in de weg staat.

Aangezien er voor de meeste problemen geen pasklare oplossingen zijn, is mijn werkwijze dan ook per cliënt verschillend.

Een behandeling bij Tranceformare is altijd maatwerk.
Jij als persoon staat centraal.

Mijn stijl van werken reken ik tot de integratieve psychotherapie. Ik maak namelijk geïntegreerd gebruik van de kennis, methoden en technieken van verschillende psychotherapeutische stromingen zoals o.a. hypnotherapie, Transactionele Analyse, NLP, lichaamswerk, focussen, mindfulness, creatieve werkvormen e.a.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in EMDR- behandeling, Inner Child- therapie en Interactieve Zelfresonantie processen ( IZR).
Therapie bij Tranceformare is altijd maatwerk. Uitgangspunt is niet een bepaalde werkwijze of de klacht, maar het uitgangspunt ben jij als cliënt. Jij bepaalt wat jij samen met mij in de therapie wilt bereiken.
Rekening houdend met je voorkeuren kies ik die methode die het beste bij jou en jouw probleem aansluit om zo tot de gewenste verandering te komen.
Tijdens het therapeutische proces evalueren we regelmatig samen je ontwikkelingen

Als het over jou gaat, ben jij de expert
Lynn Robinson